#ÚJRATERVEZÉS 

Építsen most hosszútávú versenyelőnyt az online térben!
Minőségi weboldalunk és webáruházunk egyedi megjelenéssel, több mint egy dobozos megoldás! Fókuszáljon az üzletre és mi Ön helyett dolgozunk. Mondja el mit szeretne és mi megvalósítjuk Önnek!

 #LEGYÉLONLINE   #HOMEOFFICE   #MEGYÜNKTOVÁBB 
 #HONLAP   #WEBSHOP   #FEJLESZTÉS   #MOMOCRM 
 #WEBHOSTING   #MARKETING   #DESIGN 

Mi abban tudunk segíteni, hogy támogatjuk Ügyfeleinket
egy új digitális működés kialakításában.

Tervezzük meg együtt

Ha szeretné vállalkozását az online térbe helyezni, de nem tudja hogyan vágjon bele, akkor segítünk a felméréstől a kivitelezésig végig vinni a folyamatot. Tanácsadóink felmérik üzleti folyamatait, szolgáltatásait és termékeit, majd ez alapján javaslatot tesznek az alkalmazható eszközökre, és online marketingre. A közösen kidolgozott megoldásokat lefejlesztjük, elkészítjük, bevezetjük és online marketinggel támogatjuk. Biztosítjuk a folyamatos üzemeltetést, új kérések esetén azok implementálását a rendszerbe.

Tudom mit szeretnék, vágjunk bele

Ha Önnek konkrét elképzelése van már arról, hogy mit szeretne, szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére. Legyen szó weboldalról, webshopról, egyedi fejlesztésről, grafikai tervezésről, vagy marketing kampányról, a megvalósításban partnerei vagyunk. Online ügynökségként olyan innovatív eszközöket adunk Ügyfeleink kezébe, amivel a meghatározott üzleti és kommunikációs céljaikat mérhetően el is tudják érni.

Már van egy honlapom / rendszerem, de nincs segítségem

Egy fejlesztés az átadással soha nem ér véget. A folyamatos karbantartás és üzemeltetés elengedhetetlen a működés szempontjából. Ha segítségre van szüksége meglévő rendszereinek működtetésében, fejlesztői és szerver hátterünkkel támogatni tudjuk. Folyamatos rendelkezésre állás, szerződésben vállalt reagálási idő, perc alapú időelszámolás.

Szeretném, ha többen megismernék a vállalkozásomat

Ha Ön már kész megoldásokkal rendelkezik, de mégsem alakul úgy a forgalom, az értékesítés, ahogyan azt eltervezte, akkor marketing szolgáltatásunkkal lehetünk segítségére. Felmérjük vállalkozását, a piacot, és megtervezzük a leghatékonyabb csatornák felhasználásával marketing kommunikációját. A kidolgozott és elfogadott stratégia mentén online kampányokat indítunk, azok eredményeit folyamatosan elemezzük és optimalizáljuk.

SZOLGÁLTATÁSAINK //

 #E-FACTORY 

Az eFactory lehetővé teszi, hogy egy helyen, integráltan tárolja és kezelje a gyártási- és a gyártáshoz kapcsolódó adatokat és folyamatokat. Egy rendszer, ami összefogja és segít irányítani vállalkozását.

Szoftverünk olyan megoldást kínál, amellyel egy helyen kezelheti vállalkozása ügyfélkapcsolatait, alapanyagait, félkész- és késztermékeit, beszerzését, gyártási folyamatait, értékesítését, számlázását, raktárkészletét és dokumentumait.
A rendszer összekapcsolja a különböző területeket, így nyomon követhető egy gyártás teljes életútja az értékesítésétől kezdve, az alapanyagok beszerzésén, a készletkezelésen és a gyártás végrehajtásán át a kiszállításig és számlázásáig.

 #ERP   #GYÁRTÁS   #RAKTÁR   #PÉNZÜGY 

 

 #EGYEDI HONLAP 

Amennyiben nincs még weboldala, vagy szeretné megújítani jelenlegi honlapját a legújabb trendeknek megfelelően, úgy egyedi honlap csomagunkat ajánljuk.

 #HONLAP   #PORTAL   #LANDING   #WEBHOSTING 

 

Az egyedi honlap csomag tartalma:

 • egyedi grafikai tervezés
 • weboldal felépítése, fejlesztése
 • tartalomkezelő integrálása
 • keresők által elvárt elemek beépítése
 • online kapcsolatfelvételt támogató űrlapok
 • SEO beállítás
 • látogatói statisztikák mérése
 • díjmentes tárhely és .hu, vagy .com DOMAIN név fenntartás 2020-ban

+ support szolgáltatásunk keretében az oldal folyamatos felügyelete, frissítése

 #EGYSZERŰ HONLAP 

ALAP weboldal 48 órán belül! Nincs még weboldala? Egyszerű honlapját 2 nap alatt elkészítjük és üzembe állítjuk. Önnek csak néhány alap adatot kell megadnia megrendelő űrlapunkon keresztül: logót feltölteni, rövid bemutatkozást, szolgáltatásait felsorolnia, nyitvatartását és címét beállítania és a többi a mi dolgunk. Honlapján online kapcsolatfelvételi lehetőséget is biztosítunk vevői részére, valamint mobil eszközre is optimalizáljuk. Megoldásunk gyors, hatékony és olcsó.

 #HONLAP   #GYORS   #LANDING   #WEBHOSTING 

 #SZOFTVERFEJLESZTÉS 

Minden vállalkozásnál az eddig működő folyamatok és ezzel, az erre épülő rendszerek is megváltoznak. A felhő alapú működés, a mobil platformok támogatása és a folyamatok automatizálása került fókuszba. Teljeskörű felméréssel vállaljuk egyedi, felhő alapú szoftverek tervezését és fejlesztését, mobil applikációk, CRM, CMS, eDM, valamint vállalatirányítási, számlázó és raktárkészlet- és tagnyilvántartó programok, online megoldások kivitelezését, bevezetését és üzemeltetését.

 #EGYEDIFEJLESZTÉS   #CRM   #ERP   #MOBILAPP 

 #WEBÁRUHÁZ 

Helyezze át értékesítését az online térbe! Webáruház fejlesztés online fizetés beépítésével, akciók kezelésével, mobiltelefonra is optimalizált megjelenéssel.

 #HONLAP   #PORTAL   #LANDING   #WEBHOSTING 

 

A webáruház csomag tartalma:

 • egyedi grafikai tervezés
 • webáruház felépítése, fejlesztése
 • tartalomkezelő integrálása
 • akciók kezelése
 • online fizetés integrálása
 • készletek kezelése
 • keresők által elvárt elemek beépítése
 • SEO beállítás
 • látogatói statisztikák mérése
 • díjmentes tárhely és .hu, vagy .com DOMAIN név fenntartás 2020-ban

 #MOMOCRM 

Saját fejlesztésű szoftverünk egy olyan megoldást kínál Önnek, amellyel egy helyen kezelheti cége értékesítését, ügyfélkapcsolatait, számlázását, teendőit, dokumentumait és marketing kampányait. A MomoCRM kezeli a honlapon történő feliratkozásokat, űrlapokat, így az értékesítés folyamata automatizáltan elindul.

MomoCRM rendszerünk beépíthető új, vagy meglévő weboldalába és webáruházába is.

 #ÜGYFÉLKEZELÉS   #SZÁMLÁZÁS   #AUTOMATIZÁLÁS   #ŰRLAPOK 

 #SEGÍTSÉGNYÚJTÁS 

Egy fejlesztés az átadással soha nem ér véget. A folyamatos karbantartás és üzemeltetés elengedhetetlen a működés szempontjából. Ha segítségre van szüksége meglévő rendszereinek működtetésében, fejlesztői és szerver hátterünkkel támogatni tudjuk.

Folyamatos rendelkezésre állás, szerződésben vállalt reagálási idő, perc alapú időelszámolás.

 #EGYEDIFEJLESZTÉS   #CRM   #ERP   #MOBILAPP 

 #ONLINE MARKETING 

Legyen mindig a szem előtt! Piackutatás, elemzés és marketing stratégia tervezés. Online marketing kampányok tervezése és teljeskörű lebonyolítása: AdWords, Facebook, LinkedIn és Instagram. A válságban is kiemelten fontos, hogy üzenetei hatékonyan eljussanak potenciális vevőihez! Felmérjük vállalkozását, a piacot, és megtervezzük a leghatékonyabb csatornák felhasználásával marketing kommunikációját.

A kidolgozott és elfogadott stratégia mentén online kampányokat indítunk, azok eredményeit folyamatosan elemezzük és optimalizáljuk.

 #FACEBOOK   #ADWORDS   #LINKEDIN   #HÍRLEVÉL 

 

Ebben a megváltozott helyzetben, megoldásainkkal és a digitális transzformáció segítségével paradigmaváltást hozhatunk Partnereink életébe. A korlátok megszűnésével életre kelthetjük a mai online világban rejlő lehetőségeket. 

Legyen Ügyfelünk Ön is!

Az e-Com csoport 2001-ben azzal a céllal jött létre, hogy teljes körű ügynökségi és fejlesztői szolgáltatást nyújtva, hatékonyan léphessen fel a marketingkommunikáció és az információ-technológia területén.
Hiszünk a másként gondolkodásban, innovatív megközelítésben. Inspiráltak vagyunk abban, hogy folyamatosan fejlődjünk, ezáltal követni tudjuk a digitális világ gyors változásait és munkáinkon keresztül megvalósítsuk partnereink álmait, igényeit. Digitális transzformációval paradigmaváltást hozunk saját és partnereink életébe azért, hogy a korlátok megszűnésével felismerjük a mai világban rejlő lehetőségeket. Célunk, hogy e-megoldásainkkal képessé tegyük partnereinket a dinamikus növekedésre.

Minden feladat egy új kalandként jelenik meg előttünk. Ismerkedünk vele, elemzünk és azonosulunk, hogy átlássuk, értsük és érezzük. Fontos minden apró részlet, hogy a legteljesebb képet kapjuk és a leghatékonyabb javaslatokat adjuk. Nem csupán végrehajtjuk megrendelőink kéréseit, hanem valódi partnerként, proaktív, stratégiai szemléletünkkel segítjük Őket az üzleti célok leghatékonyabb megvalósításában. Amint alaposan megismertük a feladatot – szakítva a konvenciókkal – kiválasztjuk és javaslatot teszünk azokra az alkalmazható kreatív eszközökre és termékekre, melyek a célkitűzés elérésben leghatékonyabban támogatják ügyfeleinket.

Feladatvállalásunk a szakmai-konzultációtól kezdve, a kreatív tervezésen keresztül, a korszerű technológiák alkalmazásával történő megvalósításig, azaz a teljes kivitelezési-folyamat lebonyolításáig terjed.

e-Com Informatika Zrt.

Cím: 1141 Budapest, Vízakna u. 4.
Központi e-mail cím: hello@e-com.hu
Központi telefonszám: +36 20 291 7140