Felhő alapú szoftverek fejlesztésével foglalkozó,
magyar tulajdonú cég

PHP fejlesztő munkatársat

keres, dinamikusan fejlődő csapatába

Olyan jó munkabírású és kitartó munkatársat keresünk, aki képes másokkal együttműködve, változatos ügyféligények mentén, magas színvonalú, határidőre történő backend megoldások létrehozására.

Nálunk sok munka van, a feladatok változatosak, kihívásokkal teliek, ezért olyan jelentkezőt szeretnénk felvenni, aki szenvedélyesen szereti a programozást, örömmel és lendülettel tud dolgozni, megbízható, kitartó, igényes és pontos az általa végzett munkában.

Feladatok közé tartozik az ügyfelektől érkező kérések értelmezése, azokból fejlesztői (rész)feladat(ok) meghatározása, a fejlesztés időigényének felmérése, feladatok dokumentálása és határidőre való végrehajtása, önellenőrzése az eredeti ügyfél igények mentén.

Fontosnak tartjuk a kreatív, problémamegoldó POZITÍV gondolkodásmódot. Az ideális jelölt számunkra az, aki felelősséget vállal a munkájáért, a rábízott feladatokért és a határidők betartásáért, képes a mások által írt programokat is átlátni, továbbfejleszteni, kész kollégáival együttműködve, őket támogatva is dolgozni.

Elvárás a PHP magas szintű ismerete, melyet próba feladatokkal ellenőrizni fogunk.

Ez a feladatkör a jó stressz tűrő képesség hiányában túlságosan megterhelő lehet, ami már rövid távon is a végzett munka minőségének rovására mehet.

Figyelmet fordítunk a beilleszkedésre és a folyamatos szakmai fejlődés lehetőségére.

Ha érdeklődsz ez iránt a kihívás iránt, kérlek küld el fényképes önéletrajzod a
karrier@e-com.hu e-mail címre.